Stříbrné visací náušnice Shamballa ve tvaru kuličky se zirkonovými krystalky z pravého stříbra (925/1000) Zobrazit větší

Stříbrné visací náušnice Shamballa ve tvaru kuličky se zirkonovými krystalky z pravého stříbra (925/1000)

649 Kč

Nový produkt

NA OBJEDNÁNÍ (3 PRACOVNÍ DNY)

Dostupné varianty:

Zakoupením tohoto produktu získáte až 64 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 64 bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 13 Kč.


Kategorie náušnice
Určení ženy
Materiál stříbro 925/1000
Povrchová úprava rhodiováno
Provedení stříbrné
Osázení krystal
Barva bílá
Rozměr náušnic 10 mm x 32 mm
Hmotnost 3,4 g
Typ náušnic visací
Zapínání patentové/klapka
Motiv kulička
Styl elegantní

Nádherné stříbrné visací náušnice Shamballa ve tvaru kuličky se zirkonovými krystalky

Náušnice typu Shamballa jsou vyrobeny ze šperkařské hmoty do které se ručně sází zářivé  zirkonové krystalky. Díky své univerzálnosti a perfektnímu vzhledu jsou vhodné pro každodenní nošení i jako módní doplněk do společnosti. Specialní hmota je odolná vůči vodě a nárazu. Háčky jsou vyrobený z kvalitního stříbra o ryzosti 925/1000 s povrchovou úpravou rhodiace.

Vytvořte si sadu a zakupte k těmto náušnicím stejný náhrdelník.

Rhodium je ušlechtilý kov ze skupiny platinových prvků, který je velice stálý, pevný a odolný vůči vnějším vlivům, jako je světlo, lidský pot a další. Rhodiované šperky jsou tedy odolné, neoxidují jako stříbro, vynikají vysokým leskem a mají vzhled bílého zlata.

Parametry:

  • Materiál: Stříbro 925/1000
  • Povrchová úprava: lesklá, rhodiace (antialergická povrchová úprava velmi drahým kovem Rhodiem, prodlužuje životnost, dodává šperku krásný lesk a barvu šperku z bílého zlata, které se Rhodiem také pokovuje, zpomaluje zacházení šperku, nečerná...)
  • Osazení: zirkonové krystalky
  • Barva: čirá, bílá
  • Výška náušnic: 32 mm
  • Šířka náušnic: 10 mm
  • Váha: 3,4 g
Nahoru